Yrityslainat

Yrityslainat ovat yhtä tärkeitä kuin kuluttajalainat. Parhaimmillaan yrityslainat pelastavat yrityksen pinteestä tai mahdollistavat työllisyyden säilymisen siten, että ketään ei tarvitse potkaista pihalle yrityksen pelastamiseksi.

Tässä kirjoituksessa tutustumme eri yrityslainoihin ja katsomme miten ne eroavat kulutuslainoista yrittäjien eduksi. Tarkastelemme myös muutamaa yrityslainaa hieman tarkemmin nähdäksemme mistä oikeasti on kyse.

Miksi LivingDale lainaamisen apuna?

LivingDale mahdollistaa tiedonjanoisille kuluttajille tilanteen, jossa he voivat sivistää itseään lainaamiseen liittyen. Tällä sivustolla vierailemisen jälkeen he osaavat tehdä tärkeitä päätöksiä omaa taloutta koskien.

Sivustomme on täysin maksuton harrasteprojekti, jonka tarkoituksena on tuottaa iloa ja informaatiota lukijoillemme. Bloggaaminen on siis omalla kohdalla täysin harrastus johon muutama kaveri innoitti aikanaan.

Yrityslainavertailu – vm 2020

Katsotaan nyt hiukan tarkemmin minkälaisia yrityslainoja on tarjoilla. Pääsääntöisesti me keskitymme internetin yksityisiin yritysrahoituslaitoksiin, mutta mukana voi olla myös klassisia pankkeja tai vaihtoehtoisia rahoitusmalleja.

Qred

Qred on rahoituspalvelu verkossa josta yrittäjät voivat hakea vakuudetonta lainaa aina 25 000 euroon asti. Palvelun ehdoton valtti on nopeus, joka tulee ilmi kaikessa yrityksen viestinnässä. Lainaa voi saada yrityksen tilille parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Ferratum Business

Ferratum Business on klassinen klassikko yritykseltä joka toimii myös kulutuspuolella. Pientä tai suurta yrityslainaa voi hakea nopealla aikavälillä siten, että lainalle ei tarvitse asettaa reaalivakuuksia. Erinomainen ratkaisu niin pienemmille kuin suuremmillekkin yrityksille jos he haluvat saada rahaa nopeatsi käyttöön ilman omaisuuden reaalisointia.

Yhteenveto yrityslainoista

Yksi tärkeä juttu näissä vakuudettomissa yrityslainoissa on. Vaikka sanotaan, että ne ovat vakuudettomia on kyse reaalivakuuksista. Ja mitä reaalivakuus tarkoittaa? No sanotaan näin, että yrityslainat eivät oikeasti ole vakuudettomia vaan ne vaativat yrityksen prokuristilta henkilökohtaisten takauksen joka tarkoittaa, että hän vastaa velastaan kuin omastaan.

Tämän takia monet varsinkin pienyrittäjät hakevat mielummin kulutuspuolelta omat lainansa, koska ne eivät sentään vaadi ihmeempiä dokumentteja ja tositteita verrattuna yrityslainoihin.

On tärkeää lukea ehdot ja muut tiedot lainapalvelusta ennen kuin lainasopimus allekirjoitetaan sillä yritysten asemaa ei rahoitusmarkkinoilla suojele samat lait kuin yksityispuolella.